PDA

View Full Version : GAZ Gold: problems persist


pixie
06-22-2007, 11:39 AM
Well, I still can not delete custom module sets in the GOLD release. And how can I have the date in the info-module display in german? BTW, it still always shows January 1, 1970 no matter when the issue was generated.

Thanks!

The Geek
06-22-2007, 02:27 PM
Hey Pix,

The deletion of module sets was a really tricky one and to be honest, since it wasnt in the tracker, I spaced off writing the code for it. Regardless, I have it sorted for next release.

I have also changed from a universal long date format to the language specific format.

Im not sure what you mean by showing January 1st, 1970. Can you tell me where and when you see that?

Tigratrus
06-22-2007, 03:57 PM
The Jan 1st 1970 rings all sorts of bells... Isn't that the start date of the Unix timestamp? Sounds like a timestamp set to 0 as it counts the number of seconds since midnight of Jan 1 1970. ::shrug::

Not sure if it's helpful, but it's what popped into my head when I saw that date.

James and Susan

The Geek
06-22-2007, 06:40 PM
Yup, you hit the nail on the head... but Im just not sure why a 0 would be coming up as a timestamp.

pixie
06-22-2007, 10:46 PM
Well, I don't know what to make of this information, guys, but thanks anyway! :) You can see it in action on the top-right of all info-modules in my newsletter (http://www.pixelplausch.de/pixelpost).

Thanks so much!

The Geek
06-22-2007, 11:59 PM
hmmm.... something is awry there. It could be because of the formatting, but I couldnt understand why. Are those newsletters generated manually or automatically?

pixie
06-23-2007, 10:24 AM
I created them manually.

pixie
07-21-2007, 09:59 AM
Well, the problem still persist!! how can I solve this?

Thanks!

The Geek
07-23-2007, 04:34 PM
If you generate them automatically, does it change anything?

pixie
07-23-2007, 04:41 PM
Well, I didn't dare to do so yet.

In the meanwhile I commented a line of code in the info-block module (info.php). This makes the date completely vanish, but I'm not sure if any of the functionality is also affect by this. :D

The Geek
07-23-2007, 04:56 PM
Set the newsletter up to automatically generate, but not to be active. That way the newsletter will get generated, but not sent out (or be active). THis will help me troubleshoot (although I wont be able to look into it until I get home) :)