PDA

View Full Version : Problem with Banners display


Ohiosweetheart
06-06-2007, 06:42 PM
No matter what I do, I cannot get rid of a upper and lower stripe and the word 'Advertisement".
See my screenie.

I only want the banner to show, no box around it, no advertisement headline, etc.

How can I get rid of that, please??

Ohiosweetheart
06-07-2007, 01:15 PM
Please?? :confused:

Neal
06-07-2007, 01:52 PM
I can't remember exactly as I don't use the mod anymore but there is a setting somewhere, I think it may be the banner display setting named along the lines of default or $GAB_0

Ohiosweetheart
06-07-2007, 02:51 PM
This is what the instructions say to use - $GAB_ads[0]

The Geek
06-07-2007, 06:06 PM
Edit the billboard and set the 'use wrapper' setting to no.

HTHs!

Ohiosweetheart
06-07-2007, 11:53 PM
It did, thank you!! :D