PDA

View Full Version : No Latest News Text here ???


-=BFC=-Tekram
05-30-2007, 11:04 AM
Hi Geek;

I´ve a question to you and your users. Please have a look at my Screenshot and tell me why i dont have the Latest News Text there. There stands the Number 100 but nothing from the News? Why?

Can someone help me please?


Greetings

convergent
05-30-2007, 02:07 PM
I went through a quick test run for the first time yesterday and got the exact same result... so I'd love to know the answer too.

-=BFC=-Tekram
05-30-2007, 05:56 PM
No one will answer here, what a shame for this money i´ve paid

this was my last product here

kall
05-30-2007, 08:21 PM
You posted this question less than 24 hours ago.

Have some patience.

convergent
05-30-2007, 11:33 PM
No one will answer here, what a shame for this money i´ve paid

this was my last product here

Unbelievable... :rolleyes:

The Geek
05-31-2007, 08:37 AM
Remember, you are running a pre-release product that will contain bugs.

Its a bug, post it in the tracker and it will be resolved for the final product.

-=BFC=-Tekram
05-31-2007, 09:18 AM
LOl your last newsletter has the same problem @ geek

AyeCapn
06-01-2007, 03:18 AM
LOl your last newsletter has the same problem @ geekyes - because he's using the same product as you :rolleyes:

-=BFC=-Tekram
06-01-2007, 06:40 AM
yes - because he's using the same product as you :rolleyes:

yes no problem but in version rc3 is no error.

have a look at my screenshots here:

version rc3:

http://www.directupload.net/images/070601/temp/2Yz2ILHf.jpg (http://www.directupload.net/file/d/1080/2Yz2ILHf_jpg.htm)


version rc4:

http://www.directupload.net/images/070601/temp/9LOmw28y.jpg (http://www.directupload.net/file/d/1080/9LOmw28y_jpg.htm)

The Geek
06-01-2007, 09:37 AM
yea, Im fixing the problem - it has to do with the tag fixer :)