PDA

View Full Version : My Skyscraper do not show


MotMann
04-06-2007, 03:19 PM
Hallo Gek ;)

I have create a billboard as Skyscraper

In the follow templ. i have ad the GAP

<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
<thead>
<tr>
<td class="tcat">
<a href="#top" onclick="return toggle_collapse('Portal_skyscraper')" style="float:right"><img alt="" border="0" id="collapseimg_Portal_skyscraper" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_tcat$vbcollapse[collapseimg_Portal_skyscraper].gif" /></a>$vbphrase[p_navigation]
</td>
</tr>
</thead>
<tbody id="collapseobj_Portal_skyscraper" style="$vbcollapse[collapseobj_Portal_skyscraper]">
<tr>
<td class="alt1">

<!-- BEGIN CODE BLOCK -->
$GAB_ads[1]


<!-- END CODE BLOCK -->

</td>
</tr>
</tbody>
</table><br />


The $GAB_ads[1] is the skysraper Billboard.

But, there i can't see any Banners.

I ad for you the debug als attachments. its to long ;)

The Geek
04-06-2007, 03:32 PM
At a glance, it looks like a couple of those ads in that category are disabled.

The next thing looks like the skyscraper billbord is set to only pull images and they are HTML ads.

MotMann
04-06-2007, 03:41 PM
no. it's html :)

758

759

The Geek
04-06-2007, 04:32 PM
and they are active?

MotMann
04-06-2007, 05:03 PM
yes sir :D

The Geek
04-06-2007, 05:12 PM
hmmm... not according to the debug you sent. Can you re send?

MotMann
04-10-2007, 09:08 AM
okey..... i have done that. I must write in the Portal your Skript....

MotMann
04-10-2007, 09:31 AM
But, i have now other Problems. If no banner show, then the Style is worry...
Down Left, where the Banner normaly displayed, there ist the footer to see.

762

The new debug i have postet here :)

The Geek
04-10-2007, 07:12 PM
DOes this happen on other pages? Are you sure this isnt the result of the portal page having bad HTML?

MotMann
04-10-2007, 11:32 PM
The Problem is on all pages. I don't know what happened. The coder of the Portal means, that the Problem must be fix from you :(

The Geek
04-11-2007, 10:55 AM
can you provide a url for a page in question?

MotMann
04-14-2007, 01:25 AM
Geek..I found the Problem, the Banner Code was wrong.


Thanks :)