PDA

View Full Version : Can Not Deactivate Items [3.0.7]


sketch42
09-22-2005, 08:15 PM
ok i just noticed this i tried to deactivate individual items and they still show up .. i have to deactivate the whole product just to be sure they wont purchase the item

The Geek
09-22-2005, 09:07 PM
Thanks Sketch. Have been working quite hard core on GeekMart so ill try to fold that in.

The next iteration of GM is looking wayyy sweet. The possabilities are endless ;)

sketch42
09-22-2005, 09:21 PM
wo0t i feel like a little kid waiting for his ice cream

Bad Bunny
09-23-2005, 05:38 AM
:) Yeah, I have actually had someone I DON'T know sign up to my site and buy something using geekmart. Then they sent me a message to say it was so easy.

I emphasize the fact I don't the customer, because we are a small local band in Louisville Kentucky. Most people who go to our shows become our friends.

So yeah. I'm excited about all the things coming to the Mart.