PDA

View Full Version : Geeker Sub Cat Description


Mythotical
07-17-2006, 07:41 AM
I have found that when viewing sub cats inside the Geeker it didn't show the description, so I decided to investigate and found that when you add a description via the admincp, it adds it to the database under Synopsis instead of Description so I did the following:

Open geeker_sub_cat
Find:
$sub_cat[description]

Replace with:
$sub_cat[synopsis]

Done, the description will display.

The Geek
07-17-2006, 10:11 PM
Thanks! :)

Mythotical
07-18-2006, 02:06 AM
No problem, its the same in GM as well.