PDA

View Full Version : Am I licensed?


Milad
03-21-2006, 09:56 AM
Some one will contact The Geek, to ask him to convert his license of GARS to me, did he do? or what?

Thanks in advance

The Geek
03-22-2006, 08:14 PM
yup. Now I have :)

Milad
03-22-2006, 09:30 PM
Thank you :)

Milad
03-22-2006, 09:56 PM
Where Can I edit my license info? like my domain?

The Geek
03-23-2006, 06:42 PM
Thats entered at time of purchase. I havent created a management console yet. Best to PM me the details and Ill manually update it for now.

Thanks

Milad
03-30-2006, 05:11 AM
Thats entered at time of purchase. I havent created a management console yet. Best to PM me the details and Ill manually update it for now.

Thanks

What are the information that you need?
domain?
my name?
what ?
thank you

The Geek
03-30-2006, 07:02 PM
Domain. The license is already linked to your profile.

Milad
03-30-2006, 07:07 PM
Thanl you
I ment my real name not the username here
Ok,
My domain is www.basharialep.com/forum/

Thanks in advance.